Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

BRUG FOR NYE KÄRCHER KRÆFTER?

– KVALITETSMASKINER FRA KÄRCHER TIL SKARPE KAMPAGNEPRISER!

Kärcher Redskabsbærer - Kampagne

Kärcher redskabsbærer. Kampagne på MIC 35 og MC 80.

Kärchers redskabsbærer er designet til professionel brug, året rundt. Alle vores maskiner er bygget til at klare de hårdeste udfordringer, hvor der er lagt særligt vægt på robusthed, komfort og mulighed for utallige anvendelsesmuligheder.

Karcher - redskabsbærer - MIC 35 - MC 80 - kampagne 2021

Specifikationer på Karcher redskabsbærer, MIC 35 og MC 80.

Kärcher redskabsbærere er driftsikre og designet til vejrmæssige udfordringer, det danske klima byder på. Gennemtestet teknologi kombineret med brugererfaringer har derfor bidraget til udvikling af et ekseptionelt stærkt Outdoorprodukt. Vores redskabsbærer er alle udviklet efter de samme prinsipper, høj driftssikkerhed, let skift af redskaber og en ergonomisk og behagelig indretning af kabinen. Hovedforskellene er hestekræfterne, men under performance klasse kan du se hvad der gør hver maskine til noget helt specielt.

Kärcher MIC 35

– Styrke, udholdenhed og alsidighed samlet i én Redskabsbærer.
Efter syv år på markedet med løbende opdateringer har Kärcher samlet en række tilbagemeldinger fra kunderne og kombineret dem med nye udviklingsfremskridt. Det betyder flere forbedringer af Kärcher MIC 35, som bl.a får forøget førerkomforten både i form af en mere komfortabel arbejdsplads og bedre kontrol over maskine og redskaber.

Klimaanlægget er forbedret på den nye version. Det handler blandt andet om de luftstrømme, der er omkring fødder og ben og ved dørene, så det samlet giver en klart bedre klimaoplevelse.
Markant forbedret betjening af arbejdshydraulik, specielt ved behov for langsom virkende hydraulik, da den nye ventil er propotional.
Der er monteret LED arbejdslygter i taget. Det giver forbedret belysning af arbejdet og hæver dermed både sikkerhed og komfort for føreren.

Kärcher MC 80

MC 80 fejemaskine fra kompakte klasse imponerer med sin miljøvenlighed, den rummelige førerkabine med 1,2 m3 plads 1,2 m³ og iIntuitiv betjening

Med MC 80 er teknologien fra de store maskiner nu implementeret i en kompakte fejemaskine. Du opnår fremragende rengøringsresultater med det professionelle dobbelbørstesystem, hvor børsterne kan styres og løftes enkeltvist. Den flowoptimerede snavsbeholder med en volumen på 800 liter og vandcirkulationssystem betyder, at du kan arbejde uafbrudt i længere intervaller. Og sidst men ikke mindst vores patenterede hurtigskiftesystem, Redskaberne foran på MIC 42 løftes op ved hjælp af en frontløfteanordning med A-ramme. Du kan let og ubesværet udskifte redskaberne bagpå maskinen ved hjælp af det patenterede hurtigskiftesystem med hydraulisk tipramme. Med hensyn til arbejdskomfort, scorer MC 80 med den største førerkabine i sin klasse, et perfekt udsyn hele vejen rundt og ergonomisk betjeningspanelet der er indbygget i armlænet, så du kan betjene din MIC 42 intuitivt. Praktiske detaljer som aflåseligt opbevaringsrum, flaskeholder til 1-liters flasker og USB-oplader er også inkluderet.

Karcher - redskabsbærer - MIC 35 - MC 80 - kampagne 2021(1)

 

For yderligere oplysninger, kontakt Kristian Jørgensen på:
Tlf.: (+45) 21646670 eller
e-mail: kj@ gmc-fyn.dk

Sticky
Feb 16, 2021

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.