Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Åbent hus hos Glamsbjerg Maskincenter med attraktive tilbud og faglige aktiviteter

Glamsbjerg Maskincenter inviterer alle til åbent hus den 4. maj 2024 fra kl. 10-15 på Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg. Det bliver en dag fyldt med fremragende tilbud, nyttige demonstrationer og masser af underholdning, uanset om du er landbrug-, Have/Park- eller entreprenør-interesseret.

 

På denne særlige dag vil Glamsbjerg Maskincenter præsentere en række fantastiske tilbud på alt fra motorsave til robotplæneklippere. Blandt højdepunkterne er betydelige rabatter på populære modeller såsom Husqvarna 120, Husqvarna 450, og Husqvarna 550 XP. Derudover tilbyder vi op til 30% rabat på udvalgte STIHL robotplæneklippere og op til 15% på udvalgte Husqvarna robotplæneklippere, samt 10% rabat på alle ikke nedsatte varer i butikken.

For de handelssøgende er der også en kæmpe rodekasse, hvor man kan finde rabatter på op til 50% på udvalgte håndholdte maskiner. Landmænd kan også se frem til særlige tilbud, såsom 25% rabat på alle Lemken sliddele og 30% rabat på alt New Holland olie og smørefedt.

Besøgende kan møde repræsentanter fra brancheførende mærker som New Holland, Lemken, Berthoud, GreenTec, MI Have og Part og TL Outdoor, der vil være til stede for at svare på spørgsmål og præsentere produktprogrammet.

Michael Christoffersen fra GMC – Schaumann vil også være til stede for at præsentere Berthouds sprøjteprogram og GMC’s innovative sprøjtekoncept.

Glamsbjerg Maskincenter viser også et bredt udsnit af deres imponerende udstyr, herunder New Holland traktorer, minigravere og teleskoplæssere samt et bredt udvalg af redskaber.

Alle besøgende kan nyde gratis kaffe, øl, vand og pølser, serveret af Nordvestfyns landboungdom, der står for serviceringen dagen igennem. Dette giver en perfekt mulighed for at netværke med branchekolleger, få rådgivning fra eksperter eller blot nyde en dag med hygge og faglighed.

Glamsbjerg Maskincenter ser frem til at byde jer velkommen og hjælpe jer med at finde de bedste løsninger til jeres behov. Så sæt kryds i kalenderen og kom til en lærerig og underholdende dag på Toftegårdsvej!

 

Vi glæder os til at se jer den 4. maj – det bliver en dag, man ikke vil gå glip af!

Vel mødt, GMC-teamet

 

Sticky
Apr 23, 2024
TAGS

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.