Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...Side data indlæses ...

Velkommen, vi er Glamsbjerg Maskincenter. Din professionelle partner af små og store maskiner.

Nyheder

Oplev friheden ved en velplejet have med Husqvarna robotplæneklipperen – din pålidelige havepartner fra Glamsbjerg Maskincenter!

Nu kan du slippe for besværet med at slå græsset og i stedet nyde en perfekt klippet have året rundt. Med vores kampagne for Husqvarna robotplæneklippere får du ikke kun en kvalitetsmaskine, men også en attraktiv leasingmulighed, der passer til din økonomi.

Med Husqvarna Lease Plus-pakker til privatkunder kan du nyde fordelene ved Husqvarna Care™ Lease Plus & Upcare Lease – vores omfattende produkt- og servicepakke. Denne pakke inkluderer vedligeholdelse og reparation i hele leasingperioden, så du kan have ro i sindet og fokusere på at nyde din smukke have.

Leasing gennem Husqvarna Commercial Solutions giver dig fleksibiliteten til at vælge den perfekte robotplæneklipper til dine behov. Og i vores kampagneperiode, der strækker sig fra 3. april 2023 til 30. juni 2023, får du endda de første 3 måneder lejefri, så du kan komme godt i gang med din robotplæneklipperoplevelse.

Med priser fra kun 379,- kr. pr. måned inklusive opsætning er det nu mere overkommeligt end nogensinde at få en Husqvarna robotplæneklipper. Lad os tage os af din have, mens du nyder mere tid til familie og fritidsaktiviteter. Du kan også vælge at købe robotplæneklipperen, hvor priserne er fra 8.485,- (eksl. moms) samt instanationspriser fra 1.972,- (eksl. moms).

Besøg Glamsbjerg Maskincenter i dag og få mere information om vores Husqvarna robotplæneklippere og leasingmuligheder. Lad os sammen skabe en smuk have, der er nem at vedligeholde, med Husqvarna – din pålidelige havepartner.

Sticky
May 20, 2023

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Glamsbjerg Maskincenter

  Hos Glamsbjerg Maskincenter (GMC) har vi stor ekspertise inden for have- og parkmaskiner, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Nye som brugte. Vi sælger, reparer og servicer nogle af markedets mest kendte mærker både fra egen butik og værksted i Glamsbjerg på Fyn, men så sandelig også i marken hos vores kunder. Skulle du få brug for os uden for normal åbningstid, kan du altid fange os på vores døgntelefon. Vi er her for dig.

  Vi sætter stor ære i at lave gode løsninger. Ingen lapperier, kun god kvalitet, og til fornuftige priser.

 • KONTAKT GMC

  Adresse

   Toftegårdsvej 2, 5620 Glamsbjerg

  Åbningstider - Butik

   Man - Fre: 07:30 - 16:30
       Lør 09:00 - 12:00
       Søn Lukket

  Åbningstider - Værksted

   Man - Tors: 07:30 -15:45
       Fre: 07:30 - 15:15
       Lør: Lukket
       Søn: Lukket

  Telefon
  E-mail
 • GÅ ALDRIG GLIB AF NOGET!

  Få tilsendt de allerbedste nyheder og hotteste tilbud så snart de udkommer.